Samtal i Solen – Med Tomas på Sommarnöjen

28 maj, 2018
Det är en solig och varm försommardag som Attefallsguiden får en pratstund med Tomas Riesenberg Tjajkovski, grundare och ägare av Sommarnöjen. Företaget är specialiserade på bland annat Attefallshus. Kalendern är fullspäckad så här i högsäsong för projektering och införsäljning av de populära attefallshusen från Sommarnöjen.

Hur började din resa med Sommarnöjen?

Jag genomförde ett eget husprojekt i skärgården och såg behovet av en ny slags tjänst. Att göra det smidigare för beställare som jag själv att få ett arkitektritat hus på ett enklare sätt och till fast pris.

Hur ser er filosofi ut gällande Attefallshus?

Vår filosofi har alltid varit att ha marknadens i särklass bästa Attefallshus. I arkitektur, materialval och service för kunden.

För dig som grundare av företaget – hur ser visionen ut för företaget?

Vi vill skapa hus som vi själva vill bo i och inte kompromissa med form och funktion. Att ha ett personligt tilltal och äkta ansvar för de människor vi arbetar med är viktigt för mig och för oss som företag

Hur ser du på framtiden för Attefallshus?

Med de nya reglerna om större Attefallshus om hörnet ser jag att hustypen blir alltmer etablerad liksom att både statusen och kvaliteten på husen ökar. Vi har nyligen lanserat ett stort antal nya Attefallshusmodeller 25 kvm och erbjuder nära 100 olika variationer. Just nu är vi mitt uppe i utvecklingsarbetet av de extra 5 kvm som sannolikt blir av om de nya reglerna slår in. Allt för att kunna möta de nya kundernas önskemål när den dagen kommer. Se mer om Sommarnöjen här

Vad ser du mest fram mot under 2018?

Att vi fortsätter bli bättre, snarare än större!
Där får vi lämna Tomas och Sommarnöjen för denna gång. Det var spännande att lyssna på en sann entreprenör och företagsutvecklares tankar om nuläget och framtiden. Det skall bli mycket intressant att följa med Tomas och hans företag Sommarnöjen framöver för att se hur de utvecklar konceptet och marknaden för Attefallshus.
/Attefallsguiden Maj 2018

Prenumerera på vårt nyhetsbrev